Zaaddonor gezocht.. Oftewel, het leed dat daten heet.

Iemand vroeg mij naar het hoe, wat en waarom van mijn datingavonturen en omdat dat niet in 140 karakters past schrijf ik het hier maar even op, dus..

 

@XhebikweerX

Goed. Daten dus. Moi is een nogal verlegen type en omdat ik daar weleens vanaf wilde besloot ik er iets aan te doen, en dat werd daten. Even via internet contact leggen met iemand, op de trein stappen en ergens een borrel met een vreemde gaan drinken. Klinkt simpel maar voor mij zou het echt een soort overwinning op mezelf zijn. Maar nu dus de weerspannige praktijk.

Ik had nog nooit iets met datingsites gedaan dus wist er de ballen vanaf en kende de do’s en dont’s nog niet waardoor ik dus, na zelf een uitgebreid profiel aangemaakt te hebben, mensen ging selecteren op basis van hun profielteksten en ze, in plaats van na één blik op de foto een berichtje sturen met de vraag of ze wilden neuken met geile groetjes van harry@hotmeel.kom, echt gericht ging mailen als ik ze leuk vond. Ik zei het al, ik was nog ietwat groen..

Echter.. Nadat ik 10 uur typen en zo’n 25 mailtjes verder was ging er iets knagen en na nog eens 5 mails kwam ik erachter wát er nou eigenlijk knaagde, ik kreeg geen enkele reactie.. Ja ik ben een hele snelle jongen.. Dus toen bedacht ik me dat ik eerst maar eens uit moest vinden hoe het werkte, hoe de ervaren collega’s het aanpakten. Om dat te doen heb ik een account aangemaakt als Jenny, een leuk jong ding van 27 lentes met een summier profiel en hele fraaie jetsers, even zien wat dat voor reacties opleverde.

Nou ik hoefde niet lang te wachten, Jenny was nog geen 5 minuten ingeschreven en de stroom mails was al niet bij te benen, stuk voor stuk kerels die aan hun foto te zien de tweelingbroer van Johnny Depp, Brad Pitt of George Clooney hadden kunnen zijn, met het libido van een complete schuur vol konijnen en bepaald niet verlegen. Tenzij het in bepaalde delen van het land normaal is je mail te beginnen met het simpele doch doeltreffende ‘neuken’, de mail zonder verdere verspilling van woorden eindigend met een vraagteken. Verder had je nog de categorie met een schitterend profiel vol landhuizen, een villa aan de Franse kust, 3 ferrari’s en een helicopter die er hun hand niet voor omdraaiden op een druilerige zaterdagmiddag even in Milaan met je te gaan shoppen gevolgd door een kop koffie op een Parijs terras. Communicatief waren ze dan weer iets minder sterk zodat je middels een mail even vriendelijk verzocht werd hun profiel te bekijken, meestal ging dat als volgt, “bekijk mijn profiel eens. Neuken?”

Dat was dus de concurrentie en je begrijpt dat ik tegen zoveel welbespraaktheid niet op kon en dat ik al helemaal niet met hun overduidelijke maatschappelijke succes kon wedijveren. Toch heb ik nog even volgehouden en uiteindelijk heeft dat nog een paar dates opgeleverd met vrouwen die, net als ik, niet direct op zoek waren naar een relatie maar ook gewoon een borrel wilden drinken, beetje kletsen en wel zien waar het schip zou stranden. Dat dat schip zou stranden bleek al heel snel want het bleken stuk voor stuk tóch laatste kans moeders waarvan de eierstokken harder rammelden dan de ratel van de aan hen verwante slangensoort. Het waren vaak echt ijskoude zéér doelbewuste slangenogen waarmee ik bekeken en in no time afgeserveerd werd als potentiële zaaddonor voor hun zo gewenste gebroed en ze stelden vragen op een manier waar heel veel potentiële schoonpapa’s nog flink van kunnen leren. Niks leuke borrel en een carrière als datinggoeroe in de knop gebroken.

Het uiteindelijke doel, en dat was toch de strijd aangaan met mijn verlegenheid, heb ik wel weten te benaderen en in die zin is het gewoon een goede ervaring geweest.

Moet me nog wel even van het hart dat ik de massaal over datingsites klagende vrouwen bloedirritante verschrikkelijk domme mutsen vind. Elke slijm over je uitstortende glibber geloven als er maar een leuk plaatje bij staat om er dan achter te komen dat ie alleen maar seks wil.. Die Dames hebben een heleboel Nigerianen rijk gemaakt denk ik dan maar. En nooit komen ze op het idee zelf eens op zoek te gaan naar een leuk profiel in plaats van afwachten en alles over zich heen laten komen. Letterlijk soms.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

    Doe mee met 3 andere volgers

%d bloggers liken dit: